Jak sie zajerestrować na Snapchat

Rozwiązany/Zamknięty
piACHU - Zmodyfikowany przez technomix dnia 8/12/2014 o 07:15
Anna Dobrzyńska Posty 1974 Data rejestracji poniedziałek 1 luty 2016 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany 19 grudzień 2021 - 5 paź 2016 o 12:23
witam
mam problem pobrałem aplikacje snapchat i nie mogę się zalogować... nie znajduje mojego e-maila! co zrobić by móc się zarejestrowac ?

1 odpowiedzi

meteria Posty 113 Data rejestracji środa 9 lipiec 2014 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany piątek 4 grudzień 2015 73
8 gru 2014 o 07:12
Hej, ja bym zrobiła tak:

1.Pobierasz i instalujesz Snapchata (to już pewnie zrobione)
2.Uruchamiasz go i klikasz Sign Up (czyli zarejestruj)
3.Teraz tworzysz konto, czyli podajesz adres e-mail (ale musi być dobrze wpisany i taki, który działa), datę urodzenia i hasła. Po stworzeniu konta, wybierasz nazwę użytkownika.Dodatkowo, możesz wprowadzić swój numer telefonu. Zawsze zatwierdzasz wprowadzone zmiany przez guzik Done (Zrobione)
4.Jak konto jest stworzone i zarejestrowane to wtedy można zacząć korzystać.
Bo jak naciśniesz od razu Log In bez rejestracji to nie zawsze chce działać, dlatego opcja przez Sing Up jest zawsze pewniejsza.

Wszystkie informacje o adresie e-mail znajdują się jak klikniesz w ikonę koła zębatego w prawym górnym rogu, tam możesz sprawdzić, czy e-mail się prawidłowo zapisał.

Może być tak, że już wcześniej wprowadziłeś adres email i się zablokowało, wtedy najlepiej usunąć konto i stworzyć je od nowa. Powodzenia ;)
meteria Posty 113 Data rejestracji środa 9 lipiec 2014 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany piątek 4 grudzień 2015 73
8 gru 2014 o 11:18
w tym drugim ma być Sign Up, nie Sing Up wiadomo hihih
U mnie po wpisanie daty urodzenia pokazuje się kominikat, żeby zaktualizować snapchata(w tlumaczeniu xd.). Ale jest aktualny, co mam zrobić?
No jeśli jest aktualny, to nie aktualizuj, pomiń.
Jak można niby rejestrację? powiesz mi? wyskakuje błąd,że jest nieaktualne,a jest aktualne i tyle. Nie da się nic zrobić
to może odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz?
Zobacz również