Widoczność

Zamknięty
Weronika - 6 maj 2022 o 09:50
Макс Вега Posty 1674 Data rejestracji wtorek 6 czerwiec 2017 Status Administrator Ostatnio zalogowany 23 maj 2023 - 9 maj 2022 o 12:35
Jeśli usunę trwałe konto na fb to czy nadal będę widoczny na liście znajomych ?

2 odpowiedzi

Макс Вега Posty 1674 Data rejestracji wtorek 6 czerwiec 2017 Status Administrator Ostatnio zalogowany 23 maj 2023 701
6 maj 2022 o 18:42
Dzień dobry! )

Gdy trwale usuniesz swoje konto na Facebooku, wszystkie Twoje dane (w tym zdjęcia, posty i wiadomości) zostaną usunięte. Twoje konto zostanie również usunięte z serwerów Facebooka i nie będziesz już mieć do niego dostępu.

Nazwa Twojego konta zniknie z listy Twoich znajomych, ale w większości przypadków może nadal pojawiać się na ich liście pod nazwą "Użytkownik Facebooka”.
0
Макс Вега Posty 1674 Data rejestracji wtorek 6 czerwiec 2017 Status Administrator Ostatnio zalogowany 23 maj 2023 701
9 maj 2022 o 12:35
Może to oznaczać, że konto nie zostało trwale usunięte.
0
Dołącz do nas!