Brak połączenia z przeglądarki [Rozwiązany]

- - Ostatnia odpowiedź:  Gerwazy - 18 wrz 2018 o 09:18
Witam, mam wina 10, ikona pokazuje że jest połączenie z Internetem lecz w przeglądarce pojawia się komunikat: serwer proxy działa nieprawidłowo lub adres jest błędny.Wykonałem kroki, lecz dalej nic.
Zobacz więcej 

Twoja odpowiedź

4 odpowiedzi

Najlepsza odpowiedź
sprawdzona przez: Anna Dobrzyńska i Karolina Świdrak
2
Dziękujemy
Hej,
Czy używałeś opcji "Rozwiąż problemy" ?
Jak klikniesz prawym przyciskiem myszki na ikonce połączeń sieciowych (koło zegarka) to w menu powinna Ci się pojawić taka opcja.
Użycie tej opcji odświeży wszystkie wpisy sieciowe. Jeżeli po tym nie będzie OK, to może to być jakiś grubszy problem sieciowy, który wymaga analizy administratora sieci.

Powiedz "dziękuję" 2

Cieszymy się, że mogliśmy pomóc! Lubisz nas? Napisz opinię! Oceń

CCM Użytkownicy, którzy podziękowali nam za pomoc w tym miesiącu: 322

Skomentuj post Gerwazy
Posty
43
Data rejestracji
poniedziałek 9 maj 2016
Status
Użytkownik
Ostatnio zalogowany
poniedziałek 16 lipiec 2018
10
0
Dziękujemy
Zresetuj router czyli włącz i wyłącz. Zwykle pomaga.
Skomentuj post Krzychu
Posty
2
Data rejestracji
środa 8 sierpień 2018
Status
Użytkownik
Ostatnio zalogowany
poniedziałek 13 sierpień 2018
0
Dziękujemy
No ja też czasami mam tak żę moja strona www nie ma połączenia...
Skomentuj post szocik44
Posty
1929
Data rejestracji
poniedziałek 1 luty 2016
Status
Zweryfikowany ekspert
Ostatnio zalogowany
29 styczeń 2019
1766
0
Dziękujemy
Rozwiązałeś/aś swój problem?
Skomentuj post Anna Dobrzyńska