lila977
Posty2Data rejestracjiniedziela 22 październik 2017StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 30 październik 2017
-
Zmodyfikowany dnia 2 lis 2017 o 19:22
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 2021
-
2 lis 2017 o 19:33
Witam mam nadal problem gdy chce dodać zdjęcie na moj dzień robi się ono czerwone z wykrzyknikiem i nie mogę go dodać. Internet mam bardzo dobry zasięg tez i inne osoby logując się z mojego tel na swoje konto mogą dodać Zdjęcie na jego dzień :/ proszę o pomoc
Zobacz również:
Wykrzyknik przy relacji na fb
Wyszukiwanie w konwersacji messenger nie działa - Najlepszą odpowiedź
Czerwony wykrzyknik przy relacji na fb - Najlepszą odpowiedź
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 2 lis 2017 o 19:33
Lila977, korespondowałyśmy w tej sprawie kilka dni, więc streszczę tu naszą rozmowę, gdyby ktoś miał podobny problem.
Lila977 nie może w żaden sposób dodać zdjęcia do Mojego Dnia. Inny użytkownik Messengera po zalogowaniu na jej telefonie może jednak to zrobić. Użytkowniczka - tak jak pisze - jest pewna swojego połączenia, jak i zapasu danych w pakiecie.
Proponuję napisać do wsparcia techniczego Messenegra i zgłosić problem.
Wejdź w Messengera. Kliknij swój awatar > Zgłoś problem. Opisz, co się dzieje. Kliknij Wyślij.