Jak wyłączyć autoodtwarzanie w YouTube na Androidzie i iOS

Zadaj pytanie
Jeśli po zakończeniu oglądania jednego filmu w YouTube od razu odtwarza się kolejny, znaczy to, że włączona jest opcja autoodtwarzania. Z tej porady dowiesz się, jak nią zarządzać, czyli jak można włączyć lub wyłączyć autoodtwarzanie na Androidzie lub iOS.

Wyłączenie autoodtwarzania w YouTube

Otwórz aplikację YouTube i kliknij swój awatar w prawym górnym rogu. Teraz kliknij Ustawienia:



Teraz przejdź do opcji Autoodtwarzanie:



Odznacz opcję:


Gotowe!

Zdjęcie: © Rose Carson - Shutterstock.com