Programowanie trwa 1 miesiąc i trudno mi się skupić
ichisdeno
Posty2Data rejestracjiwtorek 21 marzec 2023StatusUżytkownikOstatnio zalogowany21 marzec 2023
-
21 mar 2023 o 12:51
riyepa5022
Posty1Data rejestracjiczwartek 23 marzec 2023StatusUżytkownikOstatnio zalogowany23 marzec 2023
-
23 mar 2023 o 10:29
Więc świadomie zrezygnowałem z poprzedniej pracy, aby móc poświęcić cały czas na naukę nowych umiejętności.
Wcześniej spędzałem dużo czasu na zdobywaniu wiedzy i sprawiało mi to frajdę.
Wtedy zdecydowałem, że chcę być programistą. Ale po miesiącu w końcu dotarłem do klasy, funkcji i OOP. I te koncepcje pochłaniają prawie całe moje zainteresowanie i chęć dalszej nauki programowania
Uczę się kotlina, więc jest to łatwiejsza strona języka programowania.
Czy to normalne, że tak jest? Tylko w tych tygodniach większość czasu spędzałem na leniuchowaniu i uczę się programowania tylko godzinę lub dwie dziennie.
I czuję, że utknąłem, to tak, jakby mój umysł nie był w stanie pojąć pojęcia klasy, funkcji, a zwłaszcza OOP. to znaczy rozumiem, do czego służą, ale straciłem to przy implementacji i algorytmie wykorzystującym te rzeczy.
(Nie wspominając o tym, że jestem też kiepski w algorytmie). Teraz zastanawiam się, czy nie pomyliłem się, ucząc się programowania?
Czy powinienem nadążać, czy wyskoczyć i uczyć się nowych umiejętności, które wymagają mniej krytycznego myślenia i zaawansowanych obliczeń?
Zmodyfikowany dnia 23 mar 2023 o 10:30
ICD-10-CM Browser Tool · Search Index for main term or subterms · Search by ICD–10–CM code · Pop-up instructional notes ·
https://icdcoderfinder.com/
<quillbot-extension-portal />