Jak ustawić kanał kamery na żywo jako tapetę systemu Windows

qukolhavi Posty 1 Data rejestracji czwartek 14 lipiec 2022 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany 14 lipiec 2022 - 14 lip 2022 o 12:26

Hej ludzie, Tytuł naprawdę mówi wszystko. I wydaje mi się, że powinien być jakiś sposób na zrobienie tego bez większego zamieszania, ale najwyraźniej nie ma do tego wbudowanej funkcji systemu Windows, a ja mam prawie niemożliwy czas na znalezienie innych aplikacji, które mogą to zrobić! Jedynym, który ciągle się pojawia, jest odtwarzacz VLC, ale 1. to nie jest tak naprawdę „tapeta”, ponieważ nie przesyła wideo jako tło (przykleja okno wideo na wszystko jako odtwarzacz pełnoekranowy bez obramowania i musisz wyjść do ponownej interakcji z systemem Windows) i 2. Uważam, że jest to oszałamiająco niedopuszczalne, że nie ma JAKIEJKOLWIEK innej aplikacji, która może to zrobić, niezależnie od tego, czy jest to płatny program, czy darmowy… tak, czuję się tak, jakbym Po prostu nie szukam poprawnie, ponieważ do 2022 r. to po prostu nie może być prawidłowe. Albo to jest?? Mam nadzieję, że nie, ale czy ktoś ma jakieś sugestie, jak można to zrobić bez użycia VLC? Nie obchodzi mnie, czy aplikacja trochę kosztuje, czy w rzeczywistości jest rozwiązaniem. Dziękuję!