Próbuję dowiedzieć się, jak wyświetlić wpisy .mbox

Zamknięty
burchod Posty 2 Data rejestracji piątek 1 kwiecień 2022 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany 11 wrzesień 2022 - 23 cze 2022 o 12:43
Rozumiem, że odpowiedź brzmi „Thunderbird”, nie mogę tego poprawnie sformatować. Skompresowałem mój służbowy adres e-mail, obecnie mam go jako wpis .mbox, a kiedy próbuję go otworzyć za pomocą Thunderbirda, pojawia się kreator wpisów z pytaniem, jak założyć konto grupy dyskusyjnej... co mam na myśli, nie mam najsłabszy pomysł, dokąd jadę. Wolałbym nie wprowadzać mojej nazwy użytkownika i adresu e-mail, ponieważ w ten sposób nie chcę zepsuć mojego (zewnętrznego) konta Gmail.
<a href="https://cps-test.onl/">cps test</a>

OTOH, kiedy otwieram Thunderbirda i próbuję użyć IT do otwarcia rekordu, ponownie otrzymuję „Record Location” z prośbą o podanie mojej nazwy użytkownika i adresu e-mail. Kiedy to pominę, wybierz „Importuj” i spróbuję wykonać ten kurs, otrzymuję komunikat o błędzie „Nie znaleziono aplikacji do importowania informacji”.

Czyaest inny lepszy sposób na łatwe otwieranie i przeglądanie mojego starego konta Gmail z wpisu .mbox w systemie Linux?
Dołącz do nas!