Zepsuty MacBook Pro

Zamknięty
hasanobts Posty 1 Data rejestracji czwartek 26 maj 2022 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany 26 maj 2022 - 26 maj 2022 o 09:53
Niedawno zainstalowałem system Windows 10 na moim 13-calowym MBP 2019. Wszystko było w porządku, udało mi się nawet uruchomić zremasterowane dark souls i zagrać to. Następnego dnia próbowałem grać w dsr, ale z kontrolerem Ps4 podłączonym do dysku USB w MacBooku. Gdy tylko uruchomiłem Dark Souls, mój ekran utknął w słabym czarnym świetle. Sterowanie głosowe nadal działa, gdy spamuję przyciskiem dotykowym, zapala się kontrolka cap lock i słyszę dzwonek podczas uruchamiania laptopa. Sam pasek dotykowy nie reaguje, a klawisze na klawiaturze nie są podświetlone. Kiedy podłączam HDMI i podłączam go do telewizora, mam dostęp tylko do ekranu przywracania rozruchu. Pyta mnie, na jakim dysku chcę się uruchomić (Macintosh jest jedynym dostępnym), a po ponownym uruchomieniu wraca do tylnego ekranu. Kiedy wybieram wymazać Maca, nic się nie dzieje. Zresetowanie NVRam niczego nie rozwiązało, a polecenie scm też nie pomogło. Czy ktoś może mi pomóc rozwiązać ten problem? Uważam, że instalacja boot campu usmażyła mój laptop.
Dołącz do nas!