Znajomi

Weronika - 6 maj 2022 o 20:58
Jeśli ktoś twierdzi że usunął trwałe konto na Facebooku to czy jest możliwe, że jest widoczny nadal na Facebooku dla innych osób lecz nie dla mnie bo mnie pewnie zablokował.
Jest możliwe żeby był widoczny nawet po usunięciu konta?
Widoczna jest nazwa profilu, zdjęcia i udostępnione informacje
Zobacz również: