Próbowałem zobaczyć, dlaczego ludzie nienawidzą środowiska graficznego gnome. Myślę, że to, co zespół zamierza ukończyć, jest ważne dla desktopowego Linuksa.
Nie możemy zapomnieć, kim jest przeciętny użytkownik, większość ludzi nie rozumie, jak działają komputery, a nawet różnicy między komputerem a monitorem. Nie powinno to jednak oznaczać, że nie mogą używać linuxa. Posiadanie stabilnego, spójnego i niezawodnego DE z myślą o dostępności ułatwi pracę nowemu użytkownikowi, a może nawet programistom.
Chociaż może to ograniczać dostosowywanie, jest to poświęcenie potrzebne do pewnego stopnia, aby osiągnąć standaryzację. Więc jeśli chcesz dostosować, dlaczego nie użyć KDE lub XFCE? Czy w Linuksie nie chodzi o wybór?
Osobiście używam Linux Mint z cynamonowym DE, ponieważ jest to poczucie znajomości pochodzącej z Windowsa, ale ma też wystarczającą personalizację dla mojego gustu.
Myślę, że ci, którzy reagują na gnoma słowami „gnom zły ????”, muszą wyrwać się z myślenia, że to, co robią, jest najlepsze i nie może być nic innego. Myślę, że to niesamowite, że istnieje kilka świetnych wyborów, każdy dostosowany do innych potrzeb. Pokonuje 1 rozmiar Microsoftu pasuje do wszystkich rozwiązań.
Próbowałem zobaczyć, dlaczego ludzie nienawidzą środowiska graficznego gnome. Myślę, że to, co zespół zamierza ukończyć, jest ważne dla desktopowego Linuksa.
Nie możemy zapomnieć, kim jest przeciętny użytkownik, większość ludzi nie rozumie, jak działają komputery, a nawet różnicy między komputerem a monitorem. https://tweakbox.fyi/ Nie powinno to jednak oznaczać, że nie mogą używać linuxa. Posiadanie stabilnego, spójnego i niezawodnego DE z myślą o dostępności ułatwi pracę nowemu użytkownikowi, a może nawet programistom.
Chociaż może to ograniczać dostosowywanie, jest to poświęcenie potrzebne do pewnego stopnia, aby osiągnąć standaryzację. Więc jeśli chcesz dostosować, dlaczego nie użyć KDE lub XFCE? Czy w Linuksie nie chodzi o wybór? https://appvalley.onl/
Osobiście używam Linux Mint z cynamonowym DE, ponieważ jest to poczucie znajomości pochodzącej z Windowsa, ale ma też wystarczającą personalizację dla mojego gustu.
Myślę, że ci, którzy reagują na gnoma słowami „gnom zły ????”, muszą wyrwać się z myślenia, że to, co robią, jest najlepsze i nie może być nic innego. Myślę, że to niesamowite, że istnieje kilka świetnych wyborów, każdy dostosowany do innych potrzeb. Pokonuje 1 rozmiar Microsoftu pasuje do wszystkich rozwiązań.
Ale to tylko ja, co o tym myślisz?
issue got solved