Witam,
zwracam się z prośbą o pomoc w odzyskaniu hasła i dostępu do mojego konta na instagramie.
Otrzymałam komunikat, że zabezpieczenia mojego konta zostały złamane. Dobrowolnie nie przekazałam nikomu mojego hasła, nie zapisywałam się do żadnych grup, nie otwierałam żadnych linków. Domyślam się, że ktoś włamał się na moje konto, naruszając tym samym moją prywatność...
Instagram prosi mnie o utworzenie nowego hasła, ale mam trudność w utworzeniu nowego, gdyż stare hasło, które znam pojawia się jako błędne (podejrzewam, że ktoś mógł je zmienić). Niestety mail podany dobrych parę lat temu przy zakładaniu konta jest już nieaktywny i nie mogę odzyskać hasła w opisany na stronie sposób.ALE jeszcze miesiąc temu moje konto na instagramie było powiązane z kontem na facebooku, które obsługuję przez maila z którego korzystam na codzień. Zapomniałam o tym, że przy rejestracji na instagramie użyłam starego adresu mailowego i nie zmieniłam go na moim koncie.
Moje konto na instagramie prowadziłam dobrych parę lat,był to dla mnie rodzaj pamiętnika, jest tam kawałek mojego życia i piękne wspomnienia. Zwyczajnie się z nim zżyłam i jest mi po prostu smutno, że go już nie będzie :( dlatego będę wdzięczna jeśli Państwo coś zaradzą, albo udzielą mi wskazówek, co jeszcze mogę zrobić.
Dodam, że kontaktowałam się z interią w celu uzyskania dostępu do adresu mailowego, ale nie ma już takiej możliwości. Pisałam też do help desku instagrama, ale zbywają mnie odsyłając do Q&A...