Pomóżcie :c

Zamknięty
NaTshOo - 10 gru 2020 o 17:44
Mam kanał na YouTube więc chciałam zrobić specjalnego messengera tylko dla widzów ale mieć tez swoje prywatne. Na moim prywatnym koncie klikałam w opcje ,, Przełącz konta'' i później ,,Dodaj konto''. Pisało mi ,,Brak połączenia z internetem. Spróbuj ponownie'' chociaż byłam połączona z internetem. Postanowiłam więc że zrobie drugie konto. Dałam taki sam numer telefonu i hasło. Później kiedy stworzyłam to konto chciałam zalogować się na Messengera przez laptop ale zamiast na moje ogólne konto logowało mnie na tamto. Dzisiaj była awaria w Messengerze. Ja nie wiedząc o tym odinstalowałam Messengera, bo nie mogłam nic wysłać. Później zainstalowalam ponownie i po zalogowaniu powtórzyła się ta sama historia co z logowaniem na laptopa. Logowało mnie na tamto konto. Postanowiłam że usunę to konto dla widzów. Usunęłam. Ale przy logowaniu wyskakiwało mi ,,Error''. Dwoma słowami, straciłam konto. Chyba że ktoś wie jak zrobić żeby odzyskać. Jeśli tak to prosze, powiedzcie mi bo z tamtym kontem mam dużo wspomnień :(
Dołącz do nas!