Zasygnalizuj

Filtry w filmach były, i znikły. [Rozwiązany]

Zadaj pytanie Bitoslaw - Ostatnia odpowiedź dnia 2 mar 2016 o 11:50 przez Bitoslaw
Dzień dobry,
Otóż mam już snapa długo zawsze jestem w wersji beta aby być na bieżąco. Ale ostatnio niewielkie co się stało. Mam Sony Xperia Z3 i cały czas to u mnie było aż nagle samo od siebie znikło.
Otóż tylko w filmach znikły mi te filtry kolorystyczne, spowolnienie, odwrócenie i przyspieszenie.
Bo predkosc, temperaturę i godzinę normalnie mam, te maski też mam, tylko brak tych podstawowych filtrów.
Wszystkiego probowalem. Zmienialem z bety na normalna wersje, czysiclem apke i instalowane od nowa i niewiem czemu tak jest. A w zdjęciach działa wszystko 0_o
Zobacz więcej 
Przydatny
+0
mniej bardziej
mam to samo..
Wyraź swoją opinię
Przydatny
+0
mniej bardziej
Bo Xperie mają problem ze snapem i już. Pewnie projektanci teleofnu czuli, że ten cały snap to pożeracz czasu i zawczasu wyłączyli możliwość bezproblemowego korzystania z niego.
Wyraź swoją opinię
Przydatny
+0
mniej bardziej
Owszem, jest problem telefonów Sony ze Snapchatem, a dokładniej z działanie kamery w telefonie. Pozostaje czekać na aktualizację aplikacji.
Wyraź swoją opinię
Przydatny
+0
mniej bardziej
Próbowałeś wymusić aktualizację? Odinstalować i zainstalować ponownie?
Bitoslaw- 2 mar 2016 o 11:49
Tak nic nie dało.
Odpowiedz
Wyraź swoją opinię
Przydatny
+0
mniej bardziej
A jaka wersja Androida?
Wyraź swoją opinię

Członkowie społeczności otrzymują więcej odpowiedzi niż anonimowi użytkownicy.

Jako zalogowany użytkownik, dostajesz powiadomienie, gdy ktoś skomentuje Twój wpis na forum.

Jako członek naszej społeczności, masz dostęp do dodatkowych opcji.

Nie jesteś jeszcze członkiem CCM?

Zapisz się! Rejestracja jest darmowa i trwa mniej niż minutę!