Zasygnalizuj

Brak połączenia z zestawem głośnomówiącym Silvercrest z Lidla [Rozwiązany]

Zadaj pytanie grzes 1Posty środa 5 sierpień 2015Data rejestracji środa 5 sierpień 2015 Ostatnio zalogowany - Ostatnia odpowiedź dnia 4 sie 2016 o 10:38 przez Rob
Witam,mam problem z parowaniem telefonu z zestawem,a chodzi o to że przez bluetooth nie może się połączyc w ogóle go nie widzi?Proszę o jakies rady.
Zobacz więcej 
Przydatny
+8
mniej bardziej
http://www.lidl-service.com/static/56092397/88638_CS.pdf

strona 37 tak jest napisane, że trzeba najpierw włączyć bluetooth w komórce i wybrać wyszukiwanie urządzeń, a potem wybrać SFA 30 A1 jako symbol tego zestawu
piotrek11111- 28 paź 2015 o 18:33
Mam ten sam problem z tym Bluetooth i nie wiem jak sobie z tym poradzić żaden telefon go nie wyszukuje jeden wymieniłem w sklepie i dalej to samo
Odpowiedz
Baftek- 11 gru 2015 o 13:33
Wyszakalo mi nazwę tego urządzenia i dostaje informacje błędny kod pin
Odpowiedz
J1985 3Posty poniedziałek 14 grudzień 2015Data rejestracji poniedziałek 14 grudzień 2015 Ostatnio zalogowany - 14 gru 2015 o 13:49
Bo pewno twój telefon nie ma bluetooth w wersji 4.0 a ma być w 3.0 niestety
Odpowiedz
J1985 3Posty poniedziałek 14 grudzień 2015Data rejestracji poniedziałek 14 grudzień 2015 Ostatnio zalogowany - 14 gru 2015 o 13:50
Miało być ze ma w wersji 4.0
Odpowiedz
Wyraź swoją opinię
Przydatny
+3
mniej bardziej
Witam. Próbuję dodać to urządzenie do z5... Widzi je, ale jak chce dodać jako zaufane to prosi o kod pin. A tak to cały czas mryga na niebiesko, szybko. Proszę o pomoc....
koook- 26 mar 2016 o 16:50
kod pin jest w ksiazeczce 000 oile pamietam
Odpowiedz
M5- 24 lip 2016 o 15:33
Ja dodałem do M5 :)
Trzymajcie cały czas włącznik tak z 20 sekund.
Odpowiedz
Wyraź swoją opinię
Przydatny
+2
mniej bardziej
Wszystko działa jak należy, trzeba po prostu przytrzymać dłużej i nie przerywać trzymania przycisku po włączeniu, wtedy włączy się tryb migania niebiesko pomarańczowy i telefon będzie mógł wyszukać urządzenie.
marcin- 30 gru 2015 o 21:12
Wyłączony. Nacisnac power i trzymac 9sekund az zapali sie niebieska dioda - nacisnac w telefonie szukaj
Odpowiedz
adio- 13 sty 2016 o 13:59
Żal, że ludzie nie czytają instrukcji, a potem są takie problemy...
Odpowiedz
Rafal- 14 sty 2016 o 12:44
Trzeba dłużej przytrzymać przycisk 6 aż ikonka będzie ciągiem świecić na niebiesko
Odpowiedz
Wyraź swoją opinię
Przydatny
+1
mniej bardziej
oglądałeś ten filmik? https://www.youtube.com/watch?v=i9zV7rALJHk

to nie jest z Lida ten wprawdzie, ale myślę, że kroki są takie same do wykonania. bo jak nie wykrywa to to będzie coś z ustawieniami bluetootha w telefonie wydaje mi się
Wyraź swoją opinię
Przydatny
+0
mniej bardziej
A zaznaczyłeś, żeby telefon był widoczny dla innych urządzeń?
Możesz napisać coś więcej, jak to robiłeś?
Wyraź swoją opinię
Przydatny
+0
mniej bardziej
Mam ten sam problem. Udało wam się może go rozwiązać
Wyraź swoją opinię
Przydatny
+0
mniej bardziej
U mnie to samo :/ Próbowałam na dwóch telefonach Xperia Z1 i Xperia Z5 i niestety nie znajduje mi urządzenia :/
Wyraź swoją opinię
Przydatny
+0
mniej bardziej
Udało się komuś rozwiązać ten problem?
Wyraź swoją opinię
Przydatny
+0
mniej bardziej
Tak działa nawet na Anhueju P 8
Rob- 4 sie 2016 o 10:38
Chyba Huawei P8 :)
Odpowiedz
Wyraź swoją opinię

Członkowie społeczności otrzymują więcej odpowiedzi niż anonimowi użytkownicy.

Jako zalogowany użytkownik, dostajesz powiadomienie, gdy ktoś skomentuje Twój wpis na forum.

Jako członek naszej społeczności, masz dostęp do dodatkowych opcji.

Nie jesteś jeszcze członkiem CCM?

Zapisz się! Rejestracja jest darmowa i trwa mniej niż minutę!