Messenger Mój dzień - kto może zobaczyć moje zdjęcia

Listopad 2016

Dzięki funkcji Mój dzień dostępnej w nowej wersji komunikatora Messenger możesz udostępniać zdjęcia i filmy. Twój dzień mogą zobaczyć wszyscy użytkowcnicy Messengera lub tylko wybrane osoby, a Ty zawsze możesz zobaczyć, kto oglądał Twój dzień.

Z tej porady dowiesz się, jak ustawić grono odbiorców Twojego dnia.

Przeczytaj poradę o tym, jak dodawać zdjęcia i wideo do Mojego dnia.

Kto może odtworzyć Mój Dzień

Otwórz aplikację Messenger i kliknij ikonę osoby w lewym górnym rogu:


Przewiń do opcji Mój dzień i kliknij ją:


Jeżeli nie widzisz takiej opcji, oznacza to, że jeszcze nie opublikowano niczego w sekcji Mój dzień. Kliknij Niestandardowa… i wskaż osoby z listy kontaktów Messengera, która mogą zobaczyć, co publikujesz w sekcji Mój dzień:


Twój dzień wyświetli się tym osobom na ekranie głównym aplikacji. Mogą odtworzyć udostępnione przez Ciebie materiały i je skomentować. Komentarze trafią do Ciebie jako zwykły czat, poprzedzone informacją, że jest to odpowiedź na Twój dzień.

Jak zablokować Mój dzień konkretnym osobom

W Messengerze przejdź do ustawień konta klikając na ekranie głównym ikonę osoby > Mój dzień > Wszyscy oprócz…:


Wskaż osoby, które nie będą mogły zobaczyć Twojego dnia.


Zobacz również :
Ten dokument zatytułowany «  Messenger Mój dzień - kto może zobaczyć moje zdjęcia  » opublikowany przez CCM (pl.ccm.net) jest udostępniany na licencji Creative Commons. Możesz kopiowaći modyfikować kopie tej strony, na warunkach określonych przez licencjęi wymienionych w niniejszym tekście.