Endomondo - usunięty trening z Facebooka

Październik 2017

Jeżeli Twój trening zapisany w aplikacji Endomondo i udostępniony na Facebooku został omyłkowo skasowany, możesz ponownie go opublikować, ale już nie z poziomu aplikacji.

Pokazujemy, jak ponownie opublikować na Facebooku usunięty trening Endomondo.

Publikacja na Facebooku usuniętego postu Endomondo

Aby opublikować ponownie trening na Facebooku, należy wejść na stronę https://www.endomondo.com/ i zalogować się na swoje konto.

Odszukaj trening, który chcesz ponownie opublikować. Nad mapą kliknij strzałkę > Eksportuj:


Wybierz format TCX i zapisz go na dysku swojego komputera:


Teraz wciąż na stronie https://www.endomondo.com/ naciśnij guzik Dodaj trening > Importuj z pliku:


Wybierz plik, który przed chwilą został pobrany. Dzięki temu zostanie utworzony nowy trening, który będzie można udostępnić na Facebooku.

Zdjęcie: © Endomondo.

Zobacz również

Opublikowany przez Floreo. Ostatnia aktualizacja: 28 sie 2017 o 18:36 przez Floreo.
Ten dokument zatytułowany "Endomondo - usunięty trening z Facebooka" opublikowany przez CCM (pl.ccm.net) jest udostępniany na licencji Creative Commons. Możesz kopiować i modyfikować kopie tej strony, na warunkach określonych przez licencję i wymienionych w niniejszym tekście.