Jak zablokować użytkownika serwisu Pinterest

Listopad 2016

Pokazujemy, jak zablokować użytkowników w serwisie Pinterest i uniemożliwić jakąkolwiek interakcję z takimi kontami. Zablokowani użytkownicy nie mogą przypinać Twoich Pinów, komentować ich, obserwować Cię i wysyłać wiadomości prywatnych. Zablokowani użytkownicy mają jedynie dostęp do Twoich publicznych tablic i polubień.

Jak usunąć obserwujących w serwisie Pinterest

Zaloguj się w serwisie Pinterest i odszukaj stronę profilową użytkownika, którego chcesz zablokować. Kliknij ikonę koła zębatego widoczną w prawym górnym rogu > Zablokuj:



Zobacz również :
Ten dokument zatytułowany «  Jak zablokować użytkownika serwisu Pinterest  » opublikowany przez CCM (pl.ccm.net) jest udostępniany na licencji Creative Commons. Możesz kopiowaći modyfikować kopie tej strony, na warunkach określonych przez licencjęi wymienionych w niniejszym tekście.