Jak przywrócić dezaktywowane konto na Facebooku

Listopad 2016

Jeśli chcesz przestać korzystać z usług portalu społecznościowego Facebook, do wyboru masz dwie możliwości. Możesz usunąć konto na zawsze lub czasowo je dezaktywować. Ta druga opcja jest o tyle wygodniejsza, że w dowolnym momencie, możesz przywrócić swoje konto, bez konieczności zakładania nowego. A dzięki tej poradzie, dowiesz się, jak to zrobić.

Jeśli tylko dezaktywowałeś swoje konto, aby ponownie je aktywować, po prostu zaloguj się na portalu Facebook, korzystając z hasła i adresu e-maila, którego używałeś przed dezaktywacją konta. Teraz wystarczy już tylko postępować zgodnie ze wskazówkami, które pojawią się na ekranie i umożliwią odblokowanie dezaktywowanego konta.

Jeśli z kolei nie pamiętasz hasła, skorzystaj z formularza odzyskiwania hasła.


Zobacz również :
Ten dokument zatytułowany «  Jak przywrócić dezaktywowane konto na Facebooku  » opublikowany przez CCM (pl.ccm.net) jest udostępniany na licencji Creative Commons. Możesz kopiowaći modyfikować kopie tej strony, na warunkach określonych przez licencjęi wymienionych w niniejszym tekście.