Jak wyłączyć opcję “Autoodtwarzanie” na portalu YouTube

Październik 2017

Jak z pewnością zauważyliście, na portalu YouTube pojawiła się opcja autoodtwarzania. Oznacza to, że bez pytania o zgodę użytkownika, system odtwarza kolejne pozycje z sugerowanej listy plików. W tej poradzie wyjaśnimy, jak wyłączyć tę nie zawsze przydatną funkcję.

Jak wyłączyć opcję “Autoodtwarzanie” na portalu YouTube

Zaloguj się na portal YouTube, odtwórz dowolny filmik wideo i wyłącz opcję “Autodtwarzanie” przesuwając suwak polecenia w lewą stronę. Ikonka będzie wtedy w szarym kolorze, jak na załączonym obrazku:


Zdjęcie: © YouTube.

Zobacz również

Oryginalny artykuł opublikowany przez Carlos-vialfa. Tłumaczenie technomix. Ostatnia aktualizacja: 28 sie 2017 o 15:45 przez Floreo.
Ten dokument zatytułowany "Jak wyłączyć opcję “Autoodtwarzanie” na portalu YouTube" opublikowany przez CCM (pl.ccm.net) jest udostępniany na licencji Creative Commons. Możesz kopiować i modyfikować kopie tej strony, na warunkach określonych przez licencję i wymienionych w niniejszym tekście.