Jak zablokować kogoś na YouTube

Grudzień 2016


Youtube – jak zablokować użytkownika

Czytając ten artykuł dowiesz się, jak zablokować użytkownika w serwisie YouTube. Po zablokowaniu użytkownik:


Nie będzie mógł komentować filmów, które opublikujesz na swoim kanale.

Nie będzie mógł nawiązać z Tobą kontaktu.

Aby to zrobić, wykonaj następujące czynności: kliknij na nick danego użytkownika, aby wejść na jego kanał. Wybierz zakładkę "Informacje". Kliknij w ikonkę Flagi". Wybierz opcję "Zablokuj użytkownika":


Zobacz również :
Ten dokument zatytułowany «  Jak zablokować kogoś na YouTube  » opublikowany przez CCM (pl.ccm.net) jest udostępniany na licencji Creative Commons. Możesz kopiowaći modyfikować kopie tej strony, na warunkach określonych przez licencjęi wymienionych w niniejszym tekście.