Google Plus - jak uniknąć, by inni użytkownicy udostępniali Twoje albumy zdjęć

Grudzień 2016


Google Plus - jak uniknąć, by inni użytkownicy udostępniali Twoje albumy zdjęć

Google Plus pozwala na udostępnianie albumów zdjęć osobom, które znajdują się na Twojej liście kontaktów. Pozwala również, aby Twoje kontakty udostępniały te same albumy innym osobom. Jeśli więc chcesz uniemożliwić im tego typu działania, postępuj zgodnie z poniższymi wskazówkami:
  • Zaloguj się na Twoje konto Google Plus.
  • Umieść kursor myszy nad opcją Główna i przejdź do zakładki Zdjęcia.

  • Wybierz interesujące Cię albumy lub pojedyncze zdjęcia.
  • Kliknij w symbol odwróconej strzałki, która znajduje się obok przycisku Udostępnij, a następnie wybierz Opcje udostępniania.

  • W oknie Właściwości albumu, zaznacz opcję Wyłącz udostępnianie.

  • Zapisz zmiany.

Zobacz również :
Ten dokument zatytułowany «  Google Plus - jak uniknąć, by inni użytkownicy udostępniali Twoje albumy zdjęć  » opublikowany przez CCM (pl.ccm.net) jest udostępniany na licencji Creative Commons. Możesz kopiowaći modyfikować kopie tej strony, na warunkach określonych przez licencjęi wymienionych w niniejszym tekście.