Kto może zobaczyć Twoją lokalizację w Google Plus

Grudzień 2016


Kto może zobaczyć Twoją lokalizację w Google Plus?


Opcja Kto może zobaczyć Twoją dokładną lokalizację pozwala osobom z Twoich kręgów zobaczyć, gdzie aktualnie się znajdujesz. Opcja ta dotyczy zarówno Google+, jak i Google Now.

Aby ustawić, które osoby mogą mieć dostęp do tego typu informacji, postępuj zgodnie z poniższymi instrukcjami:
  • Zaloguj się na Twoje konto Google+.
  • Przejdź do opcji Strona Główna , a następnie Ustawienia:

  • Przejdź do sekcji Ustawienia lokalizacji.
  • Zaznacz okienko Włącz udostępnianie lokalizacji.
  • Aby zaznaczyć, które osoby mogą zobaczyć Twoją dokładną lokalizację, z rozwijanego menu Kto może zobaczyć Twoją dokładną lokalizację, wybierz odpowiednią dla Ciebie opcję:


Zobacz również

Oryginalny artykuł opublikowany przez . Tłumaczenie technomix. Ostatnia aktualizacja: 16 kwi 2016 o 10:09 przez Floreo.
Ten dokument zatytułowany "Kto może zobaczyć Twoją lokalizację w Google Plus" opublikowany przez CCM (pl.ccm.net) jest udostępniany na licencji Creative Commons. Możesz kopiować i modyfikować kopie tej strony, na warunkach określonych przez licencję i wymienionych w niniejszym tekście.