Jak wyłączyć udostępnianie Relacji na Instagramie

Wrzesień 2017


Instagram umożliwia przesyłanie Relacji w wiadomości prywatnej. Oznacza to, że nasi odbiorcy mogą przesłać nasze zdjęcie lub film, który opublikowaliśmy komuś z grona swoich znajomych. Jeżeli chcesz wyłączyć tą funkcję, ale jednocześnie nie chcesz zmieniać swojego konta na prywatne, możesz zmienić ustawienia Relacji.

Zmiana ustawień Relacji w Instagramie

Zmiana ustawień jest możliwa tylko w aplikacji mobilnej Instagram.

Otwórz Instagrama i przejdź do widoku swojego profilu. Kliknij wielokropek w prawym górnym rogu. W sekcji Konto kliknij Ustawienia relacji:


W sekcji Udostępnianie odznacz opcję Zezwól na udostępnianie:


Gotowe!

Zdjęcie: © Instagram.

Zobacz również

Opublikowany przez Floreo. Ostatnia aktualizacja: 14 wrz 2017 o 10:59 przez Floreo.
Ten dokument zatytułowany "Jak wyłączyć udostępnianie Relacji na Instagramie" opublikowany przez CCM (pl.ccm.net) jest udostępniany na licencji Creative Commons. Możesz kopiować i modyfikować kopie tej strony, na warunkach określonych przez licencję i wymienionych w niniejszym tekście.