Jak usunąć wersje robocze na Instagramie

Wrzesień 2017


Instagram umożliwia zapisanie wersji roboczej zdjęcia wraz z jego opisem. To bardzo przydatna funkcja, jednak czasami może się nam zebrać zbyt wiele niewykorzystanych kadrów. Jak je usunąć?

Usuwanie wersji roboczych zdjęć na Instagramie

Jeżeli zdecydujemy się opublikować wersję roboczą zdjęcia, automatycznie znika ono z wersji roboczych. Jeżeli chcemy usunąć wcześniej zapisane wersje robocze zdjęć, należ otworzyć aplikację Instagram i kliknąć plus. Teraz w sekcji Galeria należy przeciągnąć palcem w dół na widoku stykówki zdjęć. Ukażą się wtedy wszystkie zdjęcia zapisane jako wersje robocze. Kliknij Zarządaj:


Teraz kliknij Edytuj:


Wskaż wersje robocze do usunięcia i kliknij Gotowe:


Potwierdź czynność klikając Odrzuć.

Zdjęcie: © Instagram.

Zobacz również

Opublikowany przez Floreo. Ostatnia aktualizacja: 22 mar 2017 o 09:13 przez Floreo.
Ten dokument zatytułowany "Jak usunąć wersje robocze na Instagramie" opublikowany przez CCM (pl.ccm.net) jest udostępniany na licencji Creative Commons. Możesz kopiować i modyfikować kopie tej strony, na warunkach określonych przez licencję i wymienionych w niniejszym tekście.